Select Language/Odaberite Jezik:

AVITEH - Audio Video Tehnologije

Audio Video Tehnologije

Košarica

Prazno
Ukupno : 0,00 kn

Profesionalna Oprema

Kontakt

Radno vrijeme:

pon-čet 09:00 - 17:00

petak 09:00 - 16:00

Prodaja 1: +385 (0)1 889 5552

Prodaja 2: +385 (0)1 389 5552

Prodaja E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Servis (upiti i status): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Adresa:
Ulica: Ivana Broza 8a
Grad: Zagreb
Poštanski broj: 10000

Veleprodaja

Poštovani partneri,

Aviteh veleprodaja stoji Vam na usluzi. U našoj ponudi su vrhunski brandovi iz domene profesionalne video i audio opreme. Garantiramo kvalitetnu uslugu i support te brzu isporuku.

 

 

IZ NAŠE PONUDE IZDVAJAMO:


DRIFT INNOVATION – ekskluzivni distributer Drift akcijskih kamera i opreme za područje Republike Hrvatske. U potrazi smo za partnerima koji će s nama raditi na popularizaciji ovog kvalitetnog branda.

 


SENNHEISER – autorizirani Sennheiser partner u segmentu profesionalni audio.

 


BLACKMAGIC DESIGN – autorizirani reseller za Blackmagic Design. U ponudi je kompletan asortiman (Cinema kamere, capture kartice, video konverteri, itd...)

 


VOIGTLÄNDER – zastupnik Voigtländera za Republiku Hrvatsku. Njemački proizvođač vrhunskih objektiva te klasičnih Bessa fotoaparata, u ponudi je kompletan asortiman.

 


TERADEK – ekskluzivni zastupnik za Teradek na području Republike Hrvatske. Teradek nudi vrhunska bežična rješenja (prijenos slike i zvuka putem 3G/4G) te kodere i dekodere video signala.

 


DYNACORE – zastupnik za Dynacore Light i Dynacore Battery. Dynacore je proizvođač profesionalne studijske i terenske rasvjete i baterija za sve vrste profesionalnih kamera.

 


PROAIM – zastupnik za ProAim, u ponudi je kompletan asortiman foto i video opreme – rigovi, stabilizatori, kranovi, rasvjeta i ostala opreme.

 


ACEBIL – zastupnik za Acebil, proizvođač stativa za kamere i fotoaparata sa dugogodišnjim iskustvom i pristupačnim cijenama.

 


TILTA – zastupnik za Tilta camera support. Tilta proizvodi visoko profesionalnu opremu za filmske kamere za zahtjevne i napredne korisnike

 


GLIDECAM – reseller kompletnog Glidecam programa. Kvalitetni i precizni stabilizatori i stabilizacijski sustavi za sve vrste kamera i DSLR aparata.

 


TANGENT – zastupnik za Hrvatsku za Tangent postprodukcijsku opremu. Kvalitetni paneli za kontrolu raznih aplikacija.


CANON PRO

SOMMER CABLE

METABONES

DPA MICROPHONES

TOKINA CINEMA

CALDIGIT

ALHATRON

CAMRADE

ATOMOS

SLIDEKAMERA

CONVERGENT DESIGN

DECIMATOR DESIGN


Zainteresirani ste za suradnju s nama na višem nivou, želite postati naš partner za proizvode iz naše distribucije, ili trebate neki od proizvoda za daljnu prodaju ili projekt?
Za informacije i ponude kontaktirajte nas putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt brojeve telefona.