Dostava

Kako bi našim kupcima osigurali što bržu i kvalitetniju isporuku opreme, uslugu dostave vršimo isključivo provjerenim i pouzdanim kurirskim službama. Također, cijena dostave je fiksna ili besplatna za pojedinu narudžbu, bez obzira na težinu pošiljke.

Dostava – Hrvatska

Za pojedinu narudžbu cijena dostave je fiksna i iznosi 5,00€ (37,67kn) za sve pošiljke unutar hrvatske, uključujući otoke. Za narudžbe iznad 500,00€ (3767,25kn) dostava je GRATIS (samo za kupnju putem Aviteh Web trgovine). Rok isporuke za kopno je jedan radni dan, za otoke 1-2 radna dana. Dostavu vršimo GLS kurirskom službom.

Dostava – EU

Za države europske unije cijena dostave je od 18,75€ (141,27kn) na više, ovisno od države. Za narudžbe iznad 1000,00€ (7534,50kn) dostava je GRATIS (samo za kupnju putem Aviteh Web trgovine).Rok isporuke je 2-4 radna dana. Dostavu vršimo GLS kurirskom službom.

Dostava – izvan granica EU - izvoz

Za dostavu u države izvan europske unije, vrši se postupak izvoznog carinjenja. Cijena izvoznog postupka i dostave na adresu kupca kreće od 40,00€ (301,38kn) za države u okruženju (BiH, Crna Gora, Srbija) na više za udaljenije države. Za narudžbe iznad 2000,00€ (15069,00kn) dostava je GRATIS (samo za kupnju putem Aviteh Web trgovine). Rok isporuke je 2-5 radnih dana. Dostavu vršimo In-Time/TNT kurirskom službom i Poštom. Ukoliko roba podliježe carinskom postupku, rok isporuke može biti duži.

Rok isporuke

Navedeni rokovi isporuke se odnose na robu sa našeg skladišta. Ukoliko artikl ima status koji nije “Dostupno odmah”, rok isporuke se produžuje za vrijeme dobavljivosti navedenog artikla, koje je navedeno u svakom proizvodu. Moguće je dogovoriti parcijalnu isporuku odmah po narudžbi za sve artike dustupne sa skladišta.