Servis

OBAVIJEST o preseljenju AVITEH Servisa

AVITEH Servis od 20. veljače 2023. godine seli na novu adresu: Majevička 42, Zagreb. Od tog datuma predaja robe na servis će se obavljati isključivo na novoj lokaciji te više neće biti moguće predati robu na servis na adresi naše poslovnice u Baštijanovoj! Prilikom odabira poslovnog prostora vođeni smo idejom da Servis ostane što bliže našoj prodajnoj poslovnici u Baštijanovoj pa je tako nova lokacija AVITEH Servisa udaljena samo 650m kako bi svim kupcima koji dolaze na servis prodajna poslovnica bila što pristupačnija. Zahvaljujemo se na razumijevanju, a niže možete vidjeti kartu i standardne upute o predaji robe na servis.


Servis lokacija adresa Majevička 42

O servisu

Kroz servisni odjel AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. u suradnji s partnerima otklanja nedostatke i kvarove na svoj opremi koju ima u ponudi te pruža kvalitetnu podršku za sve klijente. U našem servisu koristimo samo originalne dijelove proizvođača. U slučajevima gdje servis nije moguće obaviti lokalno, surađujemo sa tvorničkim servisima svih proizvođača opreme koju zastupamo.

Upute za slanje opreme na servis

  • Prije slanja opreme na servis molimo Vas da pročitate, isprintate, popunite i pošaljete zajedno s robom OBRAZAC ZA PRIJEM OPREME NA SERVIS.
  • Opremu po mogućnosti pošaljite u originalnom pakiranju i pažljivo zapakirajte - za eventualnu štetu u transportu AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. ne odgovara.
  • Na servis šaljite samo opremu neophodnu za servis (npr. za servis drona pošaljite dron, jednu bateriju i daljinski - nisu potrebne memorijske kartice, punjači i sl.)
  • Za provjeru servisnog naloga pošaljite e-mail s brojem radnog naloga na servis@aviteh.hr

Servis dronova

AVITEH servisira DJI i Autel dronove pod sljedećim uvjetima:

  • 1. Garancijski slučajevi - samo iz vlastite distribucije, odnosno sve dronove kupljene u AVITEH-u i dronove kupljene kod partnera koji imaju priložen AVITEH garancijski list.
  • 2. Izvangarancijske slučajevi - sve dronove uz naplatu prema izdanom predračunu, procjeni troška nakon obavljene dijagnostike.